top of page
shutterstock_1766657558.jpg
Anchor 1

תחומי עיסוק

בשנים האחרונות, מדיניות ונהלי בטיחות אש הפכו מחמירים יותר. במסגרת התקנות החדשות הללו, עסקים נדרשים כיום לבצע ניקוי קולט אדים וארובות לפחות פעם בשנה, כמפורט בתקנות הכיבוי. מטרת ניקוי זה היא למנוע שריפות ונזקים. במהלך תהליך הבישול, אדים עולים לכיוון הארובה. אדים אלו מתערבבים עם חלקיקי שומן המצטברים על קירות הארובה עם הזמן. אם לא מנקים אותם, חלקיקי השומן הללו עלולים להתעבות ולהתלקח תוך שניות, ולגרום לנזק משמעותי.

לפי התקן הישראלי, מטבחים תעשייתיים מחויבים לנקות את המנדפים מדי כמה חודשים. רשויות אכיפת החוק מבטיחות עמידה בתקנות אלו ועוקבות אחר ניקוי קולט אדים בבתי עסק. אי ניקוי מכסה המנוע עלול לגרום לשלילת רישיון עסק. ניקוי מכסה המנוע הוא משימה הדורשת אנשי מקצוע מיומנים עם הציוד המתאים. מנדפים אינם נגישים בקלות, ויש צורך בגישה מקצועית כדי להבטיח ניקוי יסודי.

ניקוי ארובות ומנדפים

2

התקנת ארובות

לצורך התקנת ארובות אנו מקפידים על ביצוע מחוץ לשעות הפעילות הרגילות של מטבחים או בתי עסק. זאת כדי למזער את ההפרעה לפעילותם במהלך תהליך ההתקנה. על ידי ביצוע התקנות בלילה או אחר הצהריים, נוכל לספק שירות ללא הפרעה ללקוחותינו. חברתנו מתגאה בתזמון התקנות בצורה מקצועית ומקיפה, זמינה 24/7 למציאת התזמון הטוב ביותר להתקנה.

בכל הנוגע להתקנה עצמה אנו מקפידים על התקנים והתקנות המקובלים בישראל. תקנים אלה כוללים הנחיות שניתנו על ידי משרד העבודה וגופים רגולטוריים אחרים. בבחירת השירותים שלנו תוכלו לצפות להתקנה מקצועית העומדת בכל ההגבלות והתקנים המחמירים. עם זאת, אם יש לך חששות ספציפיים או רוצה להבטיח עמידה בדרישות ההתקנה, הנציגים שלנו תמיד זמינים לסייע לך.

לא פחות חשוב הוא השירות לאחר ההתקנה. אנו ממליצים בחום לבחור בחברה שלא רק מספקת התקנות אלא גם מציעה שירותי תחזוקה ותיקונים. כאשר אותה חברה אחראית הן על ההתקנה והן על שירות המעקב, היא מאפשרת טיפול יעיל יותר בכל בעיה או תקלה שעלולה להתרחש. בנוסף, זה יכול להביא לחיסכון בעלויות עבור הלקוחות שלנו.

התקנת מנדפים

המנדף הוא כלי קרדינלי בכל מטבח ובעיקר במטבחים מוסדיים ושל מסעדות. המנדף אחראי לסילוק אדי הבישול והעשן, מתוך המטבח דרך תעלות האוורור, כדי להבטיח בריאות העובדים ולמנוע סיכונים לבטיחות. מנדף תקני הוא בעל אישור כבאות ותקן מתאים, הוא תנאי הכרחי לקבלת רישיון לעסק. התקנת מנדף או שיפורו הם חיוניים בבניית מסעדה חדשה או בשיפוץ מסעדה קיימת.

מנדף כימי

מנדף כימי הוא מערכת המורכבת ממכונת שאיבת אוויר, סינון אוויר ושחרור האוויר הנקי החוצה, במעבדות למשל, בהן מתבצעת עבודה עם כימיקלים, המנדף כימי פועל לשאיבת האוויר מסביב לאזור העבודה. מדובר במערכת מתקדמת שבאמצעות סינון פחם פעיל, מסירה את הרעלנים והזיהומים הספציפיים עבור הכימיקלים שבשימוש ולאחר מכן משחררת את האוויר הנקי חזרה למעבדה.

התועלת של המנדף הכימי, היא ההבטחה של אוויר נקי ובריא, זהו כלי חיוני לבריאותם ובטיחותם של העובדים, בפרט במקומות העוסקים בכימיקלים רעילים או מזיקים. מנדף מקצועי, אשר הותקן כראוי, מבטיח את בריאות העובדים לאורך זמן, ומסייע במתן תוצאות עבודה אופטימליות במעבדה.

מנדף למסעדה

התאמת המנדף לצרכי המסעדה היא מפתח לעבודת המטבח בצורה תקינה ויעילה, כאשר המנדף מותאם באופן נכון, הוא עובד בצורה אופטימלית ומצמצם את צריכת האנרגיה. את המנדף המותאם אפשר להביא להתמודדות עם כל סוג הלכלוך הנפלט מהבישול. השוק מציע מגוון רחב של מנדפים, אך רק באמצעות התאמה נכונה ניתן להשיג את התוצאה הטובה ביותר למטבח הספציפי.

מנדפים מותאמים, מכילים מסננים שמונעים טפטופים ומסייעים בסינון ריחות הבישול והשמנים. הם מתוכנתים בהתאם לדרישות המטבח ובהתחשבות בתנאים הייחודיים שלו, כולל האוורור. למטבחים גדולים מומלץ גם להתקין מפוחים לפינוי העשן, שמגיעים לתקן האוורור התעשייתי או המסחרי, והם עברו בהצלחה את בדיקות מכון התקנים.

מנדף למטבח


ההתקנה של מנדף במטבח תעשייתי, היא הכרח לתפעול תקני ובטוח של המסעדה, מנדף כזה פועל לשאיבת האוויר המזוהם מהמטבח ושחרור אוויר נקי במקומו. מנדף איכותי, אשר הותאם והותקן בצורה מדויקת, משפר את איכות האוויר ותורם לסביבת עבודה טובה יותר.

חברת וולקן, מציעה לא רק התקנה של מנדפים למטבח התעשייתי, אלא גם שירותי תחזוקה, תיקון וניקוי - ניקוי המנדף במטבחים התעשייתיים מתבצע באמצעות ציוד מתקדם, המבטיח ניקוי יסודי אפילו בתעלות הכי מפותלות.

3
  • Whatsapp
bottom of page